Dura
Novosti

HACKATHON DUBROVNIK 2015

HACKATHON DUBROVNIK 2015
HACKATHON DUBROVNIK 2015
Ponosni smo predstaviti Vam „Hackhaton Dubrovnik 2015″, događaj koji ne smijete propustiti s datumima 2. svibnja 2015. godine kao i od 08. do 10. svibnja 2015. godine u hotelu Importanne Resort Neptun u Dubrovniku.

Cilj projekta je potaknuti razvoj IT start up-ova s ciljem samozapošljavanje mladih, visokoobrazovanih i nezaposlenih osoba, kao i poticati razvoj poduzetništva. Partner u ovom događanju je sarajevski IT inkubator HUB 387 koji je već organizirao niz Hackathon događanja u svom gradu.

„Hackathon Dubrovnik 2015″ jedinstven je višednevni događaj koji okuplja IT stručnjake, programere, softverske inženjere i programere te druge profesionalce, odnosno kreativne i inovativne ljude s ciljem razvoja konkretnog(ih) IT rješenja koji imaju primjenu u lokalnoj sredini te ih je moguće replicirati i na druga područja.

Događaj je koncipiran u tri dijela: započinje konferencijom za širu javnost i javni sektor te se nastavlja tijekom vikenda intenzivnim 48-satnim IT programiranjem, dok će prethodno biti održane i specijalizirane radionice za IT sektor o inovativnim programskim alatima.

Uključeni razvijaju novi proizvod sukladno iskazanoj potrebi uz podršku iskusnih mentora. Najbolje ideje odabrati će tim sudaca, a bit će i nagrađene.

Nagrade za pobjedničke timove su:

Prvo mjesto – 10.000,00 kn
Drugo mjesto – 7.000,00 kn
Treće mjesto – 5.000,00 kn

uz pristup radnom prostoru za razvoj projekta i mentorstvo koje će se odvijati u prostorijama DURA-i uz vrhunska Apple Macintosh računala osigurana kroz donaciju američkog koledža – RIT

Croatia, Dubrovnik.

Pogledajte video koji govori više od tisuću riječi.

Detaljni program, video i način prijave za Hackathon Dubrovnik 2015 pogledajte ovdje.

Više informacija možete dobiti putem telefona 020/640-271 ili e mailom: hackathon@dura.hr

 

Pridružite nam se i recite – I´M IN!

Datum:
17.04.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X