Dura
Novosti

Business Cafe u Dubrovniku

Business Cafe u Dubrovniku
Business Cafe u Dubrovniku
Nakon pet godina u pet zemalja regije te Zagreba, Pule i Splita, Business Cafe konačno stiže i u Dubrovnik. Business Cafe je najpopularnije poslovno okupljanje malih poduzetnika i onih koji to žele postati i po prvi puta će se u Dubrovniku održati 9. lipnja u 19 sati u restoranu Culto u Dubrovniku, Vukovarska 17.

Gosti su ovaj puta Kristina Ercegović, osnivačica Business Cafea serijska poduzetnica, autorica i transformacijski coach, te gospoda Pero Kojan i Marko Maričić, uspješni lokalni mladi poduzetnici.
Kroz razgovor s gostima saznat ćemo što je to potrebno za uspjeti u poduzetništvu danas u Hrvatskoj i kako poslovati unatoč svemu i svima.

Poslije razgovora s gostima čekaju nas pokloni sponzora i gostiju te organizirani networking i slobodno druženje.

Nakon više od pet godina zaredom Business Cafe prerastao je u mjesto gdje slušanjem pozitivnih uspješnih poduzetničkih priča dobivamo inspiraciju i ohrabrenje za pokretanje i uspjeh u vlastitom poslu i gdje putem networkinga sklapamo nova poslovna prijateljstva i poslove. Samo je lani sklopljeno preko 4 milijuna eura poslova. Poslovanje je putem licence prošireno u 5 zemalja regije i uskoro do kraja ove godine se širi u Europu i Aziju, točnije London i Singapur.

Sponzori lokalnog Business Cafea u Dubrovniku su Frizersko kozmetički salon Miluka iz Dubrovnika, Flare Studio i DURA (Dubrovačka razvojna agencija). Lokalni medijski pokrovitelji su Dubrovačka televizija, portal Dubrovački dnevnik i Dubrovački vjesnik.

Ulaznice (po cijeni od 35 kn, iako je uobičajeno 50 kn, piće dobrodošlice je uključeno) se mogu kupiti putem sustava entrio na https://www.entrio.hr/event/1-business-cafe-u-dubrovniku-kako-popstati-poduzetnik-2502 ili u gotovini na licu mjesta na dan eventa. Svi detalji Business Café projekta nalaze se na www.businesscafe.info

Kontakt podaci:

Viktorija Knežević
Mail vknezevic@inet.hr
Mob 091-5817513

Kristina Ercegović, MBA

Mail: kristina@zaokret.com

Mob: 091 1555 228

Datum:
31.05.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X