Dura
Novosti

WORLD TUNNEL CONGRESS 2015

WORLD TUNNEL CONGRESS 2015
WORLD TUNNEL CONGRESS 2015
ITA Croatia organizirala je u Dubrovniku novi svjetski Kongres o tunelima i podzemnim građevinama s naslovom “WORLD TUNNEL CONGRESS 2015.”. Kongres je započeo 22.5.2015. godine, a završio je 29.5.2015. Ovakav Kongres se održava jednom godišnje, a ove godine je baš Dubrovnik imao tu čast da bude domaćin ovakvog jednog skupa.
Tema svjetskog kongresa WTC2015  bila je posvećena razvoju korištenja podzemnog prostora na području Jugoistočne Europe, a dosljedni dan kongrese bio je posebno posvećen Dubrovniku i mogućnostima korištenja njegovog podzemnog prostora. Namjera je bila upoznati sudionike s novim i suvremenim metodama i tehnologijama koje svojim trendovima razvoja i dostignućima mogu doprinijeti razvoju u području korištenja podzemnog prostora i tunelogradnje u Hrvatskoj kao i širem području jugoistočne Europe.
Bila je to svakako izuzetna prilika za inženjere, projektante, izvođače te investitore za upoznavanje s mogućnostima i prednostima novih metoda kao i proizvoda u njihovom tehničkom i financijskom obliku.
Datum:
29.05.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X