Dura
Novosti

Održan nacionalni info dan programa INTERREG IVC

Održan nacionalni info dan programa INTERREG IVC
Održan nacionalni info dan programa INTERREG IVC

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, u suradnji sa zajedničkim tajništvom Programa, održalo je 27. svibnja 2015. nacionalni info dan u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa i prijavom na prvi poziv.

Program međuregionalne suradnje INTERREG EUROPE 2014.-2020. promiče razmjenu iskustava o tematskim ciljevima među partnerima diljem Europske unije kroz identifikaciju i širenje dobre prakse s ciljem njezinog prijenosa prvenstveno na Operativne programe u okviru ulaganja za rast i radna mjesta, ali i na programe u okviru europske teritorijalne suradnje. Program u teritorijalnom smislu obuhvaća cijeli teritorij Europske unije, Norvešku i Švicarsku a sufinanciran od strane Europskog fonda za regionalni razvoj.Do 2020. godine državama sudionicama će na raspolaganju biti 359 milijuna eura za međuregionalnu suradnju s ciljem istraživanja i inovacija, konkurentnosti malih i srednjih poduzeća, ekonomije s niskom razinom ugljika te okolišne i resursne učinkovitosti.

S obzirom da se još uvijek čeka službeno odobrenje Programa suradnje od strane Europske komisije, indikativan datum objave poziva na dostavu projektnih prijedloga je sredina lipnja 2015. godine.

Datum:
28.05.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X