Dura
Novosti

Održan prvi Business Cafe u Dubrovniku!

Održan prvi Business Cafe u Dubrovniku!
Održan prvi Business Cafe u Dubrovniku!

attachment_3
attachment_4
attachment_5
attachment_6
attachment_7


Business Café je, nakon u pet zemalja regije te Zagreba, Pule i Splita, prvi put jučer održan i u Dubrovniku. Događaj je upriličen u restoranu Culto u Gružu koji je bio dupkom ispunjen poduzetnicima i svima onima koji su htjeli razmijeniti iskustva i savjete po pitanju poduzetništva. 

Na samom početku prisutne je pozdravila osnivačica Business cafe-a gđa. Kristina Ercegović  koja je prepričala svoje poduzetničko iskustvu i rekla par riječi o samoj ideji oko organiziranja ovakvih događaja. Nakon toga je sa svojim poduzetničkim koracima okupljene upoznao i Pero Kojan, vlasnik Kojan Korala u Konavlima. Moderatorica i organizatorica ovog događaja u Dubrovniku bila je odvjetnica Viktorija Knežević.  Nakon uvodnih govora, prisutni poduzetnici su se nastavili družiti te kroz neformalan razgovor razmjenjivati svoja iskustva, ali i govoriti što je potrebno za uspjeh u poduzetništvu. 

Djelatnici DURA-e , kao i poduzetnici iz poduzetničkog inkubatora „Tvornica ideja“ su  prisustvovali  ovom događaju kojem je DURA ujedno bila jedan od sponzora.

 

 

Datum:
10.06.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X