Dura
Novosti

Održana radionica ‘’Difuzni hoteli’’

Održana radionica ‘’Difuzni hoteli’’
Održana radionica ‘’Difuzni hoteli’’

Radionica na temu ‘Difuzni hoteli’ održana je  17.6.2015 u hotelu Lafodia na otoku Lopudu.

Radionica je organizirana  u sklopu projekta Prekogranične suradnje Hrvatska-BIH : ”Razvoj održivog turizma-od Hercegovine do Elafitskih otoka”, a uz predstavnike nositelja projekta -Turističke zajednice Grada, DURA-e, Kallipolisa (Italija)  te  LINK-a (Mostar), prisutni su bili i ostali dionici poput lokalnih turističkih radnika, poduzetnika iz BIH i Hrvatske te predstavnika turističkih agencija.

Radionica je imala za cilj informirati dionike o samom projektu, novom turističkom proizvodu izgradnje biciklističko-pješačke staze na otoku Šipanu te konceptu ‘’Difuznih hotela’’ kao obliku moguće organizacije turističkih djelatnika na jedinstvenom prostoru.

Iskustvo partnera iz Italije bilo je prezentirano sudionicima sa ciljem upoznavanja osnovnih obilježja difuznih hotela, a potom su bili predstavljeni i primjeri najbolje prakse iz Italije.

Za slijedeću godinu najavljen je četverodnevni Okrugli stol na istu temu, prilikom kojeg će bili predstavljena Studija izvodljivosti difuznih hotela na projektnom području, kao i detaljni akcijski plan sastavljen na temelju participativnog sudjelovanja i diskusije dionika projekta.

Datum:
18.06.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X