Dura
Novosti

dura i europska godina razvoja

dura i europska godina razvoja
dura i europska godina razvoja
U sklopu “Europske godine razvoja”, DURA je organizirala druženje za građane i poslovne partnere 03. srpnja 2015. godine te je tom prilikom prikazan kratki dokumentarni film “Građani o razvoju” u produkciji udruge Orlando.

Direktorica DURA-e, Andrea Novaković istaknula je kako DURA treba poraditi na mreži između zainteresiranih subjekata za razvoj.

– Odlučili smo proslaviti godinu razvoja kroz pokazatelje naših rezultata. Ovo neformalno druženje organizirano je kao neka vrsta “networkinga” kako bi sve naše poslovne partnere, građane i one zainteresirane potakli na suradnju. To je zaista jedan element koji nedostaje. Ovo je samo prvi dan koji se nastavlja sljedeći tjedan kada će se održati Dani otvorenih vrata DURA-e. Inače su naša vrata otvorena, ali smo to htjeli posebno istaknuti. Bilo da je riječ o idejama, interesu za fondovima i poticajima DURA je prava adresa da bi se sve to saznalo. – rekla je direktorica DURA-e Andrea Novaković.

Dani otvorenih vrata DURA-e započinju u ponedjeljak, 06. srpnja i trajat će sve do petka. Građani su dobrodošli da se informiraju o svim pitanjima vezanim na temu razvoja.

2015. godina proglašena je „Europskom godinom razvoja” s ciljem podizanja svijesti o razvojnim potencijalima Europe i svijeta.

Datum:
06.07.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X