Dura
Novosti

Održan sastanak Radne skupine za programe i fondove EU

Održan sastanak Radne skupine za programe i fondove EU
Održan sastanak Radne skupine za programe i fondove EU

Četvrti sastanak Radne skupine za programe i fondove EU održan je 10.srpnja 2015. godine u Maloj vijećnici grada Zadra na kojem je sudjelovala i Svjetlana Šimunović, stručna suradnica DURA-e.

Okupljeni predstavnici  gradova bili su upoznati s statusom Operativnih programa kao i o najavama natječaja te s novostima o ustrojavanju urbanih područja i smjernicama za izradu strategije razvoja urbanih područja.

Obzirom na to da smjernice koje su neophodne za njihovu izradu još nisu usvojene, a neki od gradova su već krenuli s izradom  istih nastaje problem jer gradovi čije strategije ne budu u skladu sa smjernicama, neće imati mogućnost povlačenja bespovratnih sredstava iz OP „Konkurentnost i kohezija“.

Pored navedenog, predstavljene su i novosti iz programa URBACT III te je dogovoreno da se sljedeći sastanak održi u Dubrovniku u rujnu mjesecu 2015.

Datum:
13.07.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X