Dura
Novosti

Poslijediplomski studij “Priprema i provedba EU projekata”

Poslijediplomski studij “Priprema i provedba EU projekata”
Poslijediplomski studij
U drugoj polovici rujna započet će interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij “Priprema i provedba EU projekata” koji će izvoditi Pravni, Ekonomski, Građevinski i Agronomski fakultet te Institut za razvoj i međunarodne odnose.

Cilj studija je obrazovati i osposobiti polaznike za kvalitetnu pripremu te učinkovitu i djelotvornu provedbu razvojnih projekata i strategija financiranih sredstvima EU, kao i drugih međunarodnih i nacionalnih izvora.

Na studiju će se obrazovati i osposobljavati zaposlenici iz gospodarstva, tijela državne uprave, jedinica lokalne i regionalne samouprave, javnih poduzeća, konzultanti te nezaposleni visokoobrazovani građani koji će pohađanjem studija izgraditi svoje kompetencije te na tržištu rada postati konkurentnija radna snaga.

Jedna od ključnih stvari u novoj Financijskoj perspektivi EU je jačanje kapaciteta hrvatske države u svim segmentima, što znači transferirati određena znanja, razviti kapacitete, educirati ljude i kontinuirano ih obrazovati.

Datum:
29.07.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X