Dura
Novosti

kolegij direktora komunalnih društava

kolegij direktora komunalnih društava
kolegij direktora komunalnih društava
Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić  24.kolovoza 2015. godine održao je   kolegij direktora komunalnih društava Grada Dubrovnika u gradskoj vijećnici na kojem je sudjelovala i Andrea Novaković, direktorica DURA-e .

Tom prilikom dogovoreno  je da će svaka tvrtka u suradnji s  DURA-om  prijaviti vlastite projekte na natječaje za sredstva iz europskih fondova.

U tijeku je izrada rebalansa proračuna za 2015. godinu, kao i prijedloga proračuna za 2016. Svi direktori društava napravili su plan aktivnosti za sljedeću godinu u dogovoru s nadležnim gradskim odjelom. Do isteka 2015. svako pojedinačno društvo će razriješiti sve vlasničke odnose s drugim općinama, s ciljem da Grad Dubrovnik bude u što većem vlasničkom dijelu. Svaka tvrtka će napraviti i plan upravljanja vlastitom imovinom, s kojim će se usklađivati prostorni planovi.

Datum:
27.08.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X