Dura
Novosti

Business Cafe po drugi put u Dubrovniku

Business Cafe po drugi put u Dubrovniku
Business Cafe po drugi put u Dubrovniku
Drugi po redu Business Café Dubrovnik održat će se u utorak 29.rujna 2015. u restoranu Culto u Dubrovniku (Vukovarska 17) s početkom u 18:00 sati.

Business Café predstavlja druženje malih poduzetnika i onih koji to uskoro planiraju postati s ciljem razmjene informacija, dijeljenja poduzetničkih iskustava i ohrabrivanja na pokretanje vlastitog posla. 

Moderatorica i organizatorica Business Café-a u Dubrovniku je Viktorija Knežević, a gosti su: 

Saša Cvetojević uspješan je poduzetnik s dugogodišnjim iskustvom u zdravstvenom sektoru, mobilnim telekomunikacijama te u distribuciji robe široke potrošnje, veliki je zagovornik pozitivnih promjena u hrvatskom društvu, kreator je pojma Apsurdistan. 

Andrea Novaković  direktorica Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA-e a, iskazala se vođenju i provedbi projekata koji imaju društveno korisnu vrijednost. 

Ana Bitanga Jukić mlada i inovativna poduzetnica, suvlasnica agencije Insider Holidays

Ulaznice po cijeni od 35 kn (uključeno piće dobrodošlice) mogu se kupiti putem sustava entrio na ili u gotovini na licu mjesta na dan eventa. 

Nakon razgovora s gostima, sudionike očekuje organizirani i slobodni networking s ciljem sklapanja novih poslova. 

Kako je bilo na prošlom Business Café-a u Dubrovniku možete pogledati ovdje.  

Svi detalji Business Café projekta nalaze se na www.businesscafe.info 

Datum:
21.09.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X