Dura
Novosti

Održana radionica „Okolišna održivost turizma“

Održana radionica „Okolišna održivost turizma“
Održana radionica „Okolišna održivost turizma“
Na Sveučilišnom kampusu 21. rujna 2015. godine s početkom u 18:00 sati. dr. sc. Hrvoje Carić iz Instituta za turizam održao je predavačku i interaktivnu radionicu na temu „Okolišna održivost turizma dana” povodom Međunarodnog dana zaštite ozonskog omotača.

Organizatori predavanja je Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika u suradnji s Razvojnom agencijom Grada Dubrovnika DURA-om, a u sklopu projekta Zajedno za zaštitu prirode sufinanciranog od Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost organizira predavačku i interaktivnu radionicu na temu Okoliša održivost turizma.

Dr. sc. Hrvoje Carić, sa zagrebačkog Instituta za turizam na zanimljiv način upoznao je javnost s okolišnom održivosti turizma. Predavanje je tematiziralo aktualnu problematiku utjecaja turizma na okoliš, s posebnim osvrtom na kruzing turizam, te smjernice za bolje i kvalitetnije upravljanje.
Na radionici su ispred DURA-e, sudjelovale direktorica Andrea Novaković te stručna suradnica Mia Hrnić.

Datum:
22.09.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X