Dura
Novosti

Tjedan cjeloživotnog učenja u CISOK-u

Tjedan cjeloživotnog učenja u CISOK-u
Tjedan cjeloživotnog učenja u CISOK-u
Povodom 9. Tjedna cjeloživotnog učenja HZZ, Područni ured Dubrovnik organizira razne aktivnosti koje će se održati po prvi puta i u CISOK-u. Pronađite aktivnosti koje Vas zanimaju i prijavite se na dolje navedene kontakte.

Kako postati student
Radionica je namijenjena svima koji žele nastaviti daljnje obrazovanje. Što je državna matura, tko je provodi, kako se prijavljuje u sustav, samo su neka od pitanja na koja ćete dobiti odgovore, zato svakako dođite i sudjelujte.   
28.rujna od 11:00-12:00    , CISOK Dubrovnik, Branitelja Dubrovnika 15, zgrada (DURA-e)

Stilovi i metode učenja
Radionica je namijenjena za učenike osnovnih škola. Na radionici će polaznici naučiti što su to stilovi učenja, koji stilovi postoje te dobiti savjete za što kvalitetnije učenje i organiziranje vlastitog vremena.   
30.rujna od 11:00-12:00    , CISOK Dubrovnik, Branitelja Dubrovnika 15, zgrada (DURA-e)

Razumijevanje oglasa za posao. Izrada profila!
Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama. Kroz primjere raznih oglasa za posao saznat ćete koje uvjete trebate ispunjavati da se prijavite na oglas, kao i koju dokumentaciju trebate priložiti. Osim toga pokazat ćemo Vam izradu profila i načine brze prijave na nekim od portala oglasa za posao.   
01.listopada od 11:00-12:00, CISOK Dubrovnik, Branitelja Dubrovnika 15, zgrada (DURA-e)

Kako se predstaviti poslodavcu
Radionica je namijenjena svima koji traže posao kako bi se što bolje pripremili za intervju s potencijalnim poslodavcem. Polaznici radionice će naučiti kako se pripremiti za intervju,koja su najčešća pitanja poslodavaca te kako pravilno odgovoriti na njih.   
02.listopada od 10:00-11:00, HZZ-Područni ured Dubrovnik, Put Vladimira Nazora 5

Mogućnosti cjeloživotnog učenja kroz volontiranje
Predavanje je namijenjeno svima zainteresiranima,koje će održati gostujući predavač iz Volonterskog centra Dubrovnik. Predavanje će ponuditi pregled postojećih praksi stjecanja cjeloživotnog obrazovanja kroz neformalno i informalno obrazovanje u volonterskom angažmanu.   
02.listopada od 14:00-15:00, CISOK Dubrovnik, Branitelja Dubrovnika 15, zgrada (DURA-e)

Sve radionice su besplatne i održavaju se u navedenim prostorima. Na radionice se možete prijaviti:  putem e-mail-a: cisok-dubrovnik@hzz.hr ili ivana.kuzman@hzz.hr ili telefonskom prijavom: (020) 640-281 ili (020) 433-727

Datum:
23.09.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X