Dura
Novosti

Novi natječaj za poduzetnike

Novi natječaj za poduzetnike
Novi natječaj za poduzetnike
Ministarstvo poduzetništva i obrta je objavilo natječaj „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije”. Riječ je o novom natječaju iz EU fondova vrijednom 22,8 milijuna kuna, a namijenjen je onim poduzetnicima koji posluju ili ulažu u manje razvijenim područjima u Republici Hrvatskoj.

Kroz ovaj natječaj poduzetnike se želi potaknuti na ulaganja u nova ili poboljšanje postojećih informatičkih rješenja, a sve kako bi njihovo poslovanje bilo jednostavnije, brže i učinkovitije, a odnos s klijentima i dobavljačima kvalitetniji. U tu svrhu, poduzetnici mogu dobiti od 100 tisuća do 1,5 milijuna kuna bespovratne potpore, s time da je maksimalna potpora 90 posto ukupnih troškova. 

Prijave za ovaj natječaj zaprimaju od 21. rujna 2015. do 15. siječnja 2016. Mogu se prijaviti mikro, mala i srednja poduzeća kojima je mjesto ulaganja na području najnerazvijenijih županija, gradova i općina te na brdsko-planinskim područjima ili otocima. 

Uvjete natječaja, kao i natječajnu dokumentaciju možete pronaći OVDJE.

Datum:
24.09.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X