Dura
Novosti

Održan kick-off sastanak projekta OH20 POLO

Održan kick-off sastanak projekta OH20 POLO
Održan kick-off sastanak projekta OH20 POLO
VK Jug, u partnerstvu s DURA-om i vaterpolskim klubovima iz Crne Gore, po drugi put za redom povukao je pretpristupna sredstva Europske unije na programu prekogranične suradnje Crne Gore i  Hrvatske, i to za projekt naziva ‘’OH20 POLO’’.

Kick off konferencija održana je 24.9.2015.godine u Herceg Novom, a u sklopu prve aktivnosti projekta- četverodnevnog vaterpolskog kampa. Projekt predviđa organizaciju još jednog prekograničnog vaterpolo kampa u Crnoj Gori i dodatna 2 u Hrvatskoj, na kojima će mlađa vaterpolska ekipa imati priliku raditi sa istaknutim trenerima i reprezentativcima. Osim vaterpolo kampova, ovogodišnji projekt će podržati i održavanje prvog prekograničnog plivačkog natjecanja koji će okupiti preko 150 sudionika, a čija realizacija je predviđena početkom sljedeće godine.
Jedna od najznačajnijih novina u projektu odnosi se na uključivanje lokalnih samouprava, Općine Konavle, Župe Dubrovačka i grada Dubrovnika u projekt, i to s ciljem identificiranja problema oko provedbe mjera javnih politika za mlade i sport , kao i potencijalnih poboljšanja te prezentacije istih na konferenciji u Dubrovniku. Projektom se predviđaju još i dva trodnevna seminara za trenere i članove uprave vaterpolo klubova na kojima će se razgovarati o temama značajnim za uspješan rad trenera i menadžera vaterpolo klubova.

Ukupna vrijednost projekta OH20 POLO iznosi 305.241,25 EUR, a u njemu sudjeluje 10 vaterpolo klubova: VK Jug, VK Bellevue, VK Cavtat, VK Gusar i VK Korčula iz Hrvatske, tei PVK Jadran, VK Bijela, VK Primorac, VA Cattaro i VK Budva iz Crne Gore.


Datum:
25.09.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X