Dura
Novosti

Drugi partnerski sastanak projekta ”Preko hercegovačkih staza do Elafita”

Drugi partnerski sastanak projekta ”Preko hercegovačkih staza do Elafita”
Drugi partnerski sastanak projekta ''Preko hercegovačkih staza do Elafita''
Drugi partnerski sastanak Upravnog odbora „Održivi razvoj turizma – Preko hercegovačkih staza do dubrovačkih Elafita“ održan je u Ravnom, 29.rujna 2015., na kojem je sudjelovala projektna koordinatorica iz DURA-e Nataša Mirić .
Nakon uvodne riječi, predstavio se detaljno revidirani i odobreni Akcijski plan, te sve aktivnosti sa navođenjem vremenskog okvira i detaljnog načina implementacije. Partneri su izmjenili iskustva sa aktivnostima provođenima na oba projektna teritorija, i zaključili da provedba teče kao što je bilo planirano te u najboljem redu.
Pred  sami kraj sastanka razgovaralo se o budućim aktivnostima, a predstavnici Koordinatora 1 i Koordinatora 2 su naveli koje buduće aktivnosti su u planu do novog sastanka Upravnog  odbora Projekta.
Svi su još jednom istaknuli kako je promocija od velike važnosti kako za Projekt, tako i lokalne zajednice na cijelom  projektnom području, te da će nastojati  realizirati predviđene promotivne aktivnosti  na najbolji način. 

 

Datum:
30.09.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X