Dura
Novosti

TEDx – nacionalno natjecanje poduzetničkih ideja

TEDx – nacionalno natjecanje poduzetničkih ideja
TEDx - nacionalno natjecanje poduzetničkih ideja
U utorak, 20.listopada 2015. godine održava se nacionalno predstavljanje odabranih poduzetničkih ideja koje će se natjecati za nagradu najinspirativnije europske poduzetničke ideje. TEDxBinnenhof – Made in Europe je inicijativa Europske komisije koja želi pokazati svijetu da Europa može puno toga dati kada je riječ o poduzetničkom duhu i inovacijama.

Sve države članice Europske unije biraju poduzetničku ideju koja će ih predstavljati na godišnjoj europskoj Skupštini malih i srednjih poduzetnika (SME Assembly) 18.-20. studenog 2015. g. u Luksemburgu. Odabrat će se tada 10 ideja za veliko finale u ožujku 2016. g.  na TEDxBinnenhof, a koji se održava kao jedna od aktivnosti u okviru nizozemskog predsjedavanja Vijećem EU-a.

Ministarstvo poduzetništva i obrta je nacionalni koordinator natječaja TEDxBinnenhof Made in Europe, a provodi ga u suradnji s partnerima: TEDxMaksimir, Impact Hub Zagreb, DURA-Razvojna agencija grada Dubrovnika, Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, Odjel za poduzetništvo Grada Rijeke i BIOS Osijek. 

Broj ulaznica je ograničen. Detalji događanja i prijava dostupni su na: TED X

Datum:
13.10.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X