Dura
Novosti

NOVI NATJEČAJ ZA PODUZETNIKE U TURIZMU

NOVI NATJEČAJ ZA PODUZETNIKE U TURIZMU
NOVI NATJEČAJ ZA PODUZETNIKE U TURIZMU
U cilju produljenja turističke sezone i podizanja konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva u turizmu, kroz povećanje kvalitete i dodatne ponude hotela, Ministarstvo poduzetništva i obrta je objavilo novi natječaj iz europskih fondova namijenjen turističkom sektoru.

Natječaj je vrijedan ukupno 304 milijuna kuna, a pojedinačna potpora iznosit će maksimalno do 10 milijuna kuna. Potpora će se moći iskoristiti za izgradnju i opremanje novih ili rekonstrukcija i opremanje postojećih hotela kategorizacije 3, 4 ili 5*, uz obveznu izgradnju i realizaciju dodatnih sadržaja koji će doprinijeti produljenju turističke sezone i atraktivnosti ponude na destinaciji. Isto tako, potpora će se moći iskoristiti i za podizanje kategorizacije za najmanje jednu zvjezdicu.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijava koje će se primati od 15. studenog ove godine do iskorištenja sredstava, ali ne kasnije od 31. prosinca 2016.

Uvjete natječaja i cjelokupnu natječajnu dokumentaciju zainteresirani mogu pronaći na strukturnifondovi.hr.

Datum:
15.10.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X