Dura
Novosti

PREZENTACIJA EU NATJEČAJA ZA PODUZETNIKE

PREZENTACIJA EU NATJEČAJA ZA PODUZETNIKE
PREZENTACIJA EU NATJEČAJA ZA PODUZETNIKE
U prostorijama Razvojne agencija Grada Dubrovnika DURA, 27. listopada s početkom u 10 sati održati će se prezentacija EU natječaja Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP u područjima s razvojnim posebnostima kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT).

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je Poziv na dostavu projektnih prijava u okviru Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija 2014.-2020”. Poziv je namijenjen malim i srednjim poduzetnicima koja posluju u jedinicama regionalne i lokalne samouprave u područjima s razvojnim posebnostima. Poziv je otvoren do 15. siječnja 2016. g.

Iznos bespovratnih sredstava po pojedinom projektu iznosi od 100.000 kn do 1.500.000,00 kn.

Trajanje projekta od 1 godine nakon potpisivanja Ugovora o dodijeli bespovratnih sredstava.

Maksimalan intenzitet potpore određuje se prema indeksu razvijenosti jedinice područne i     lokalne samouprave, sukladno Odluci o razvrstavanju jedinica lokalne i područne samouprave.  

Najviši postotak razine intenziteta potpore je 90%.

Dokumentaciju za natječaj možete pronaći ovdje

Cilj prezentacije je pojasniti potencijalnim prijaviteljima uvjete natječaja.

Predavač je g. Igor Bobek, viši stručni suradnik u HGK, a prijave se zaprimaju najkasnije do 26. listopada na e-mail: ntrojanovic@hgk.hr ili tel: 312-099.

Datum:
22.10.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X