Dura
Novosti

KOREJSKI INSTITUT U POSJETU DURA-i

KOREJSKI INSTITUT U POSJETU DURA-i
KOREJSKI INSTITUT U POSJETU DURA-i
Na zamolbu ureda Korejske ambasade iz Zagreba, 30. listopada 2015. godine u prostorijama razvojne agencije grada Dubrovnika DURA-e održana je prezentacija djelatnicima trening instituta koji djeluju u okviru Ministarstva vanjskih poslova Republike Koreje – LOGODI.

Predstavnica turističke zajednice Grada Dubrovnika, Sandra Milovčević predstavila je turističke pokazatelje Grada te govorila o njegovim potencijalima i aktualnim turističkim proizvodima, dok je direktorica DURA-e Andrea Novaković s grupom podijelila iskustva rada na pojedinim projektima koje provodi Agencija. Nakon prezentacija, uslijedila je i rasprava s pitanjima sudionika koja su se uglavnom odnosila na poveznicu UNESCO-ove zaštite i razvoja turističkih tijekova. Na kraju posjeta članovi instituta su se zahvalili organizatorima na prijemu te iskazali želju za daljnjom suradnjom.

Datum:
30.10.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X