Dura
Novosti

SLOWFOODCULTURE – PARNERSKI SASTANAK

SLOWFOODCULTURE – PARNERSKI SASTANAK
SLOWFOODCULTURE – PARNERSKI SASTANAK
Partnerski sastanak projekta SlowFoodCulture održan je u Veneciji 28.listopada 2015., na kojem je sudjelovala Mia Hrnić stručna suradnica DURA-e.

Projekt je prijavljen na program Central Europe i prošao je u drugi krug. Cilj projekta je poboljšanje kapaciteta lokalnih javnih i privatnih sudionika kako bi valorizirali i poboljšali nematerijalnu baštinu hrane u viziji koja integrira ekonomski, ekološku i socijalnu održivost.
Nakon uvodne riječi, predstavljeni su detalji projekta. Dobili su se inputi kako bi mogli detaljnije formirati proračun i osmisliti Pilot akcije koje će se izvršavati na teritorijalnom području svakog partnera.

Pred sami kraj sastanka razgovaralo se o budućim aktivnostima, donesen je detaljan plan pripreme projekta za „step 2″, dogovoreni su rokovi za dostavu dokumentacije za što uspješniji nastavak prijave projekta.

Datum:
02.11.2015
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

VALORIZIRANJE KULTURNE BAŠTINE U SKLOPU PROJEKTA SLOWFOOD

Dura

Projekt Slow Food-Central Europe privodi se kraju, a promocija gastronomske baštine koju je potaknuo u punom je jeku

Dura

AKTIVNOSTI SLOW FOOD-CE SU U PUNOM ZAMAHU U PET GRADOVA SREDNJE EUROPE!

Dura

SASTANAK DIONIKA PROJEKTA SLOW FOOD SREDNJA EUROPA

Dura

POZIV NA TRENING VALORIZIRANJA GASTRO-KULTURNE BAŠTINE

Dura

JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA PRISTUPANJU GRUPI LOKALNIH DIONIKA (STAKEHOLDERA) NA PROJEKTU SLOW FOOD CENTRAL EUROPE: CULTURE, HERITAGE, IDENTITY AND FOOD

Dura

DURA I KINOOKUS U EU PROJEKTU REVITALIZACIJE DUBROVAČKOG NASLJEĐA HRANE

Dura

SLOW FOOD – Središnja Europa: kultura, baština, identitet i hrana

Dura

DURA NA PREDSTAVLJANJU TALIJANSKE KUHINJE

Dura

ODRŽAN TRENING MAPIRANJA GASTRO-KULTURALNOG NASLJEĐA HRANE

Dura

3. PARTNERSKI SASTANAK SLOWFOOD-a NA TERRA MADRE SALONE DEL GUSTO 2018

Dura

FORMIRANJE RADNIH SKUPINA U PROJEKTU „SLOW FOOD-CE“

Dura

PROJEKT SLOW FOOD SREDIŠNJA EUROPA PREDSTAVLJEN NA KORČULI

Dura

NOVA GASTRONOMIJA PROJEKTA SLOWFOOD CE U KRAKOWU

Dura

SASTANAK DIONIKA PROJEKTA SLOW FOOD

Dura

IZLOŽBA “TKO BI TREBAO HRANITI GRAD?”

Dura

VELIKI INTERES GRAĐANA I INSTITUCIJA ZA PROJEKT “SLOW FOOD CE”

Dura

AUTOHTONO GASTRONOMSKO NASLJEĐE OSNAŽENO ZAHVALJUJUĆI PROJEKTU EU-A POD VODSTVOM SLOW FOOD-A

Dura

OPĆINA STON, DPDS I UGOSTITELJI U PROJEKTU SLOW FOODA

Dura

SLOW FOOD – TRENING MAPIRANJA GASTRO-KULTURALNOG NASLJEĐA HRANE

Dura

IMPLEMENTACIJSKA RADIONICA INTERREG CENTRAL EUROPE

Dura

POZIV NA PREDSTAVLJANJE PROJEKTA “SlowFood-CE”

Dura

PREDSTAVLJANJE REZULTATA PROJEKTA SLOW FOOD- CE U SKLOPU 7. GOOD FOOD FESTIVALA

Dura

PROJEKT “SLOWFOOD”

Dura

MREŽA GASTRONOMSKIH PUTEVA U SKLOPU PROJEKTA SLOWFOOD

Dura

PROJEKT SLOW FOOD-CE U LIPNJU 2018. PROSLAVIO JE SVOJU PRVU GODINU

Dura

SLOW FOOD – SREDNJA EUROPA: USUSRET MUTIMEDIJALNOJ IZLOŽBI “HRANITELJI GRADA”

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X