Dura
Novosti

Drugi partnerski sastanak projekta OH20 POLO

Drugi partnerski sastanak projekta OH20 POLO
Drugi partnerski sastanak projekta OH20 POLO

             Drugi partnerski sastanak  VK Juga, PVK Jadrana i DURA-e održao se 16.11.2015. godine u prostorijama razvojne agencije s ciljem detaljnog osvrta na  provedene aktivnosti te planiranja nadolazećih aktivnosti. 

            Do sada se kroz projekt uspješno realizirao jedan vaterpolski kamp u Herceg Novom, dok će se sljedeći održati u Dubrovniku. Osim kampova, projektom je planirano održati i 7 konzultativnih sastanaka na temu javnih politika u sportu za mlade, do kraja 12.mjeseca, a partneri su se na partnerskom sastanku dogovorili oko rasporeda održavanja istih. 

           Projekt OH2O POLO na samom je početku implementacije predviđenih aktivnosti koje se uspješno realiziraju. U sklopu projekta očekuju nas još 3 projekta, 2 konferencije, plivačko natjecanje, 2 seminara, nabava opreme i druge aktivnosti.  Implementaciju projekta pratite i na web stranici projekta. 

Datum:
16.11.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X