Dura
Novosti

Godišnja konferencija za MSP

Godišnja konferencija za MSP
Godišnja konferencija za MSP
Godišnja konferencija za malo i srednje poduzetništvo održana je u 18.-20. studenog u Luxembourgu. Ovogodišnja konferencija, organizirana u okviru Europskog tjedna malog i srednjeg poduzetništva, jedan je od najznačajnijih događaja za mala i srednja poduzetnike (MSP) u Europi gdje zajedno s mrežom izaslanika MSP, Skupština stvara strukturu upravljanja Zakona o malom gospodarstvu.

Događaj je privukao mnogo partnera iz svijeta poslovanja, akademske zajednice, politike i medijima. Sudionici konferencije zajedno stvaraju politiku MSP i pronalaze nove načine kako bi se osigurala učinkovita podrška za poduzetnike.

Po prvi put, na ovom eventu održano je i polufinalno natjecanje TEDX Binnenhof 2016 “Made in Europe” gdje je odabrano deset poduzetnika iz cijele Europe, koji će imati čast predstaviti svoje ideje na finalu u Haagu. Hrvatska predstavnica je bila Anita Bušić s projektom BodyRecog – The Body Shape Tracking App.

Djelatnica DURA-e Marijana Puljas je prisustvovala Skupštini MSP i popratnim događajima na poziv Ministarstva poduzetništva i obrta kao član nacionalnog žirija za TEDx Binnenhof 2016.

Datum:
23.11.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X