Dura
Novosti

Business cafe po treći put u Dubrovniku

Business cafe po treći put u Dubrovniku
Business cafe po treći put u Dubrovniku
Bliži se 3. Business Cafe Dubrovnik,  točnije  u utorak, 1. prosinca 2015 u 18 sati u prostorima restorana Culto na Vukovarskoj.

Tema 3. Business Cafe Dubrovnik su stranci u našem Gradu. Ali ne oni stranci, turisti koji samo dođu i prođu. Ugostiti ćemo neke poznate i uspješne strance koji dulji niz godina žive i rade i sa nama dijele ne samo sunce i more, nego i poslovnu i životnu svakodnevnicu.

Kako život u našem gradu izgleda iz njihove perspektive govoriti će nam Don Hudspeth, dekan američkog koledža u Dubrovniku. Čovjek koji je uspio organizirati uspješan biznis od nečega što mi Hrvati tradicionalno smatramo da nije biznis, a to je obrazovanje. Dok naši studenti masovno odlaze iz Dubrovnika, on motivira i dovodi mlade ljude iz cijele Hrvatske i svijeta u naš grad.

Drugi gosti Business cafe-a su Sanja i Jon Kawaguchi, jedan životopisan i zanimljiv hrvatsko-japanski par.  Oni su voditelji mnogih zanimljivih projekata od kojih se posebno izdvajaju Fresh bar, hostel i prva praonica namijenjena turistima. Kako ih je put nanio iz Kanade, preko Tokia do Dubrovnika, što su bili njihovi najveći uspjesi, a što najteži dani, ispričati će vam na našem eventu.
Osim „poslovnjaka” među govornicima ćemo ugostiti i gospođu Rebeccu Charry Roje iz udruge Foreign Circle, koja udruga okuplja strance u Dubrovniku i poznata je po mnogim projektima humanitarne naravi.

Tko su stranci u Dubrovniku, kako su se snašli, koji su njihovi problemi, kako vide naš gradi i prilike i mogućnosti koje mi možda ne vidimo, samo se neka od pitanja na koje ćemo pokušati dobiti odgovore od ovih zanimljivi i inspirativnih gosta.

Zato vas pozivamo da dođete na 3. Business cafe Dubrovnik koji će se održati  1. prosinca 2015.g. u prostoru restorana Culto u  Vukovarskoj ulici, upoznate neke nove ljude, obnovite kontakte sa poznatima i saznate nešto novo.

Datum:
26.11.2015
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X