Dura
Novosti

Uskoro poznati program i vizualni identitet “Godine sv. Vlaha”

Uskoro poznati program i vizualni identitet “Godine sv. Vlaha”
    Uskoro poznati program i vizualni identitet
Drugi službeni sastanak Radne skupine za pripremu i koordinaciju programa proslave „Godine sv. Vlaha”, uz nazočnost većine članova, održan je 25.studenog 2015. u Maloj vijećnici Grada Dubrovnika.

Zamjenica gradonačelnika Tatjana Šimac Bonačić i predstavnica DURA-e Svjetlana Šimunović izvijestile su članove radne skupine da je na poziv za dostavu prijedloga programa i aktivnosti za obilježavanje „Godine sv. Vlaha” pristiglo preko 30 pojedinačnih prijedloga, a proces evaluacije i odabira u završnoj je fazi. 

Na Otvorenom natječaju za oblikovanje vizualnog identiteta: 2016. – Godina sv. Vlaha zaprimljeno je čak 25 idejnih rješenja, a najbolja tri rada, uključujući pobjednički, bit će poznati sljedećeg tjedna, kazao je član Ocjenjivačkog suda Ivan Viđen. 

Za cjelogodišnju manifestaciju Proračunom za 2016. osigurano je 500.000 kuna, no gradonačelnik Andro Vlahušić iskazao je spremnost Grada da iznađe dodatna sredstva kako bi se svi kvalitetni programi realizirali. Grad Dubrovnik voljan je osigurati prostore i posebne pogodnosti za izvođenje programa koji su prvenstveno komercijalne prirode ili prodaju kvalitetnih dizajnerskih suvenira na temu sv. Vlaha, istaknuo je. 

Na sastanku je također naglašena nužnost uključenja gospodarskih subjekata kao pokrovitelja pojedinih programa, dok će Grad pojačano financirati svoje ustanove koje su se javile na poziv za dostavu prijedloga.

Datum:
26.11.2015
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

Pristiglo više od 30 prijedloga za program obilježavanja “Godine svetog Vlaha”

Dura

GODINA SVETOGA VLAHA – Javni poziv pravnim osobama i građanima

Dura

Održan sastanak za pripremu programa proslave „Godine sv. Vlaha“

Dura

Natječaj za oblikovanje vizualnog identiteta: 2016. – Godina sv. Vlaha

Dura

POZIV za dostavu pisanih prijedloga programa za obilježavanje „Godine sv. Vlaha“ 2016.

Dura

Program obilježavanja Feste svetog Vlaha i Dana Grada Dubrovnika

Dura

Rezultati Natječaja za oblikovanje vizualnog identiteta: 2016. – Godina sv. Vlaha

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X