Dura
Novosti

Ostvarena i 4. Razmjena programa Erasmus za mlade poduzetnike!

Ostvarena i 4. Razmjena programa Erasmus za mlade poduzetnike!

Ostvarena i 4. Razmjena programa Erasmus za mlade poduzetnike!
U sklopu projekta „YOU ENTER IN EU 2″ financiranog iz programa „Erasmus za mlade poduzetnike” Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA odabrala je i četvrtog poduzetnika za odlaznu razmjenu u inozemstvo te će na taj način omogućiti stjecanje iskustva i postizanje konkretnih rezultata, odnosno pokretanje svog vlastitog poslovanja nakon povratka.

Ciljna skupina projekta su iskusni poduzetnici (s više od 3 godine samostalnog rada), te mladi poduzetnici ( s manje od 3 godine samostalnog rada ili osobe koje žele osnovati svoju tvrtku/obrt)Očekivani rezultati projekta su da će uključeni u mobilnost poduzetništva pronaći nove poslovne prilike, upoznati s novim iskustvima koje očekuju svakog poduzetnika, poboljšati svoje jezične sposobnosti, poboljšati svoje upravljače sposobnosti i upoznati strano tržište.

Svrha projekta je poticanje poduzetništva i mobilnosti među poduzetnicima Europske unije.Nositelj: Regija Pesaro i Urbino iz ItalijePartneri: Razvojna agencija Grada Dubrovnika DURA, Tera Tehnopolis doo iz Hrvatske, Privredna komora Crne Gore iz Podgorice, Međunarodni fakultet za društvene i poslovne studije iz Celja, Gospodarska komora regije Thesprotia iz Grčke, Poduzetnička akademija Astikietaira iz Atene, Zajednica poslovnih udruga Burgos iz Španjolske.

VRIJEDNOST PROJEKTA: 398 956,00 EUR 

VRIJEDNOST PROJEKTA ZA DURU: 39.271,00 EUR 

VRIJEME PROVEDBE: Veljača 2015. – Veljača 2017.

Datum:
08.01.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X