Dura
Novosti

Trening za sekundarnu nabavu

Trening za sekundarnu nabavu
Trening za sekundarnu nabavu

Trening za sekundarnu nabavu za korisnike bespovratnih sredstava u okviru Trećeg poziva na dostavu projektnih prijedloga IPA Program prekogranične suradnje Hrvatska-Crna Gora 2007-2013 održan je 13.1.2016. s početkom u 9 sati na Kampusu Sveučilišta u Dubrovniku.

 

Na treningu su sudjelovali predstavnici projekata koji su dobili bespovratna sredstva u okviru Trećeg poziva na dostavu projektnih prijedloga IPA Program prekogranične suradnje Hrvatska-Crna Gora 2007-2013. od kojih je jedan i OH2O-POLO,  kojega u partnerstvu s VK Jadranom iz Crne gore provode VK Jug i DURA. Na radionici je sudjelovala Stefani Stražičić, projekt manager i Jelena Brbora, asistentica projekt manageru.

 

Na treningu se prolazilo kroz procedure sekundarne nabave za usluge, robu i radove te su odrađene i praktične vježbe, a sve s ciljem provođenja uspješnijih nabava.

Datum:
14.01.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X