Dura
Novosti

DURA NA “Chicago Collaboration Week-U”

DURA NA “Chicago Collaboration Week-U”
DURA NA
Zagreb je jučer bio domaćin renomiranih svjetskih stručnjaka iz područja razvoja poduzetničkog ekosustava za poticanje poduzetništva i inovacija koji su sudionicima Chicago Collaboration Week-a prenijeli svoja iskustva. Tom se prilikom jučer u kongresnom centru Forum Zagreb održala radionica za predstavnike razvojnih agencija, tehnoloških parkova, coworking prostora, akceleratora i inkubatora iz cijele Hrvatske na kojoj je glavna tema biti razvoj poduzetničkog ekosustava u Hrvatskoj kroz primjere iz Chicaga. Radionici je prisustvovala djelatnica DURA-e.

Nicole Vasquez, osnivačica i direktorica coworking prostora The Shift, upoznala je sudionike konferencije s dobrom praksom vođenja coworking prostora u Chicagu, razvoja poslovanja, strateškog traženja partnerstva i organizacije događanja.Scott L. Steward, stručnjak za razvoj startup strategija i pozicioniranja na tržištu putem integrirane marketinške komunikacije, predstavio je Tech Teens progam u sklopu kojeg studenti iz nerazvijenih zajednica uče programirati i plasirati svoja rješenja na tržište.Kako razviti internacionalni startup sudionici su imali prilike čuti od Keitha Bradleya koji se više od 16 godina bavi upravljanjem i razvojem IT sustava.Terra Winston prisutnima je predstavila svoje dugogodišnje iskustvo u razvoju liderskih vještina i organizacije poslovanja koje je stekla radom u tvrtkama Google, PepsiCo, Merck, Abbot i Dallas Cowboys. Osnivačica marketinške tvrtke Socialty za strateško upravljanje medijima i društvenim mrežama, Marina Christos predstavila je poduzetnicima izazove i prilike pozicioniranja poduzeća na društvenim mrežama.

Datum:
15.03.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X