Dura
Novosti

Završio Poslovni uzlet Grada Dubrovnika

Završio Poslovni uzlet Grada Dubrovnika
Završio Poslovni uzlet Grada Dubrovnika
U petak 18.ožujka održan je “Poslovni uzlet Grada Dubrovnika”. Manifestaciju je otvorio glavni urednik Poslovnog dnevnika g. Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta grada Dubrovnika pozdravio je i g. Vlaho Margaretić pročelnik UO Grada Dubrovnika za poduzetništvo, more i turizam.

Nakon pozdravnih govora organizatora, održana je panel diskusija pod nazivom „Od ideje do uspješnog biznisa – iskustva poduzetnika” na kojoj su sudjelovali Andrea Novaković direktorica Razvojne agencije Grada Dubrovnika, Ivo Klaić, pročelnik Upravnog odjela za turizam, pomorstvo, poduzetništvo i energetiku Dubrovačko- neretvanske županije, Pero Kojan iz Kojan Korala, Blaženko Carević, tvrtka Laus CC d.o.o., te Vedran Vukas Džaić, tvrtka Intuit d.o.o.

Nakon panela je uslijedilo otvorenje Festivala poduzetništva, obrta i OPG-a pod nazivom “Moja poduzetna Hrvatska”, Festival se odvijao u sklopu Mediteranskog sajma, gdje su se putem izložbeno-prodajnog sajma prezentirali mali i srednji poduzetnici i obrtnici, te održao kulinarski i dječji zabavni program.

U poslijepodnevnim satima uslijedio je niz zanimljivih predavanja za poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-ova, kao i za sve koji su željeli aktivno raditi na poboljšanju svoga znanja i upoznati alate za unaprjeđenje poslovanja.

Krešimir Delač, Simulus grupa u suradnji s PBZ, polaznicima je na predavanju “Bankarski proizvodi i kako ih koristiti” predstavio specifične bankarske proizvode i usluge te objasnio njihovu učinkovitost u konkretnim slučajevima. Nakon toga uslijedilo je predavanje “Saznajte kako do EU fondova za poljoprivredu i ruralni razvoj” kroz koje je prisutne proveo Krešimir Budiša, UHY Savjetovanje.

Karlo Stojčević iz Red Pointa održao je za sudionike praktično predavanje “Kako brendirati poljoprivredni proizvod'” koje je vlasnicima OPG-ova i poduzetnicima pomoglo pri analizi i realizaciji brend strategije.

Nadalje, Niki Dešković iz Internet partnera prisutne je naučio učinkovite trikove o digitalnom marketingu i povoljnom oglašavanju putem Google i Facebook alata. Pred sam kraj Krešimir Jusup je upoznao prisutne sa cloud tehnologijom I na koji način ista olakšava poslovanje poduzetnika, a gđa. Silvana Vujnović članica Upravnog odbora etične banke u osnivanju je pojasnila sve prednosti takvog, na ovom prostoru novog, načina finaciranja poduzetnika.

“Poslovni uzlet Grada Dubrovnika” se održao u organizaciji Poslovnog dnevnik u suradnji s DURA-om, Gradom Dubrovnikom i Dubrovačko-neretvanskom županijom.

Datum:
19.03.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X