Dura
Novosti

Europe, let’s cooperate!

Europe, let’s cooperate!
Europe, let's cooperate!
Interreg Europe Networking event pod nazivom ”Europe, let’s cooperate! ” održan je 21.-23.ožujka 2016.godine u Rotterdamu, na kojem je kao jedina predstavnica iz Hrvatske sudjelovala stručna suradnica u DURA-i Nataša Mirić.

Teritorijalni obuhvat programa INTERREG EUROPE čine zemlje članice EU, Norveška i Švicarska . Ukupna vrijednost Programa je 426 milijuna EUR, a njegova osnovna svrha je podrška kohezijskoj politici kroz razmjenu iskustva o pojedinim tematskim ciljevima među regijama.
Operativni ciljevi Programa su omogućiti kontinuirano učenje i realizaciju među akterima od regionalnog značaja,a s ciljem jačanja regionalnih politika, te podržavanje razmjene iskustava i prakse s ciljem integriranja rezultata suradnje u regionalne politike .

Drugi poziv na podnošenje prijava će biti otvoren početkom travnja, a platforme za razmjenu politika uspostavit će se na razini Programa te djelovati od 2015. do 2021. godine.

Datum:
29.03.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X