Dura
Novosti

Čudo vode – gimnazijalci obilaze stari vodovod do izvora u Šumetu

Čudo vode – gimnazijalci obilaze stari vodovod do izvora u Šumetu
Čudo vode - gimnazijalci obilaze stari vodovod do izvora u Šumetu
Povodom Svjetskog dana voda, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika u suradnji s Razvojnom agencijom Grada Dubrovnika DURA-om, a u sklopu projekta Zajedno za zaštitu prirode sufinanciranog od Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost organizira edukativno-terenske aktivnosti u srijedu, 30. ožujka 2016. godine.

Tom prigodom, dr.sc. Mara Marić, krajobrazni arhitekt iz Zavoda za mediteranske kulture Sveučilišta u Dubrovniku, održat će predavanje učenicima Biskupijske klasične gimnazije Ruđera Boškovića na temu Čudo vode, dubrovački ranorenesansni vodovod. Nakon predavanja, učenici će obići dio trase vodovoda do izvora u Šumetu.

Akciji se pridružilo i Dobrovoljno vatrogasno društvo Rijeka dubrovačka ustupivši besplatno korištenje prostorija u svrhu održavanja predavanja.

Datum:
01.04.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X