Dura
Novosti

NASA SpaceApp Challenge u Ljubljani

NASA SpaceApp Challenge u Ljubljani
NASA SpaceApp Challenge u Ljubljani
Tehnološki park Ljubljana i ABC Accelerator te pozivaju da jim se pridružiš na jednom od najpoznatijih globalnih izazova – NASA SpaceApp Challenge.

Radi se u dvodnevnom međunarodnom događaju na temu istraživanja svemira, koji se istovremeno odvija u više nego 150 gradova po cijelom svijetu. Događaj obuhvaća rješavanje problema sa izradom primjerenog „open-source” rješenja na šest područja: aeronautika, Zemlja, svemirska postaja, putovanje na Mars, sunčani sistem i svemirska tehnologija.

Ove godine događaj je organiziran 23 i 24. Travnja 2016 godine na dvije lokacije: 23. Travnja natječaj će se provoditi u Acceleration Business City – Hub u donjoj etaži BTC Emporiuma. Ujedno pozvani su mladi između 12-18 godina, koji će rješavati prilagođene jednodnevne izazove, a najbolji zaprimit će bogate nagrade; 24. Travnja natječaj će se nastaviti u Tehnološkom parku Ljubljana, zgrada B, konferencijske hale. Stručni odbor odabrati će najbolja rješenja i proglasit pobjednike u 17.00 sati.

Ne gubite vremena, pobjednike očekuje:– Tromjesečno inkubacijsko razdoblje u poduzetničkom inkubatoru Tobogan, Tehnološkog parka Ljubljana uključujući radno mjesto, mentor programom, dostup do svih događaja koje organizira Tehnološki park Ljubljana.Nagrade koje omogućava ABC Accelerator:– Mogućnost direktnog participiranja u finalu odabira start-up poduzeća za ABC Space Program- Mogućnost sudjelovanja na jednom od ABC Success Story događaja prema odabiru i networking sa drugim start-up poduzećima- Pomoć kod postavljanja poslovnog modela.Na globalnoj razini pobjednici mogu očekivati šest mjeseci akceleracije u jednom od europskih gradova ili Kaliforniji; financijsku pomoć do 1,5 milijuna USD rizičnog kapitala te mogućnost predstavljanja prototipa na Stanford sveučilištu.

Izazovi su objavljeni na web stranici www.spaceappschallenge.eu.  

Prijave su moguće preko https://2016.spaceappschallenge.org/locations/ljubljana-slovenia, do 18.4.2016.

Datum:
06.04.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X