Dura
Novosti

KONFERENCIJA O PREKOGRANIČNOJ SURADNJI

KONFERENCIJA O PREKOGRANIČNOJ SURADNJI
KONFERENCIJA O PREKOGRANIČNOJ SURADNJI
U organizacije grada Herceg Novog i njemačke fondacije Konrad Adenauer, 21. travnja u Herceg Novom održana je konferencija pod nazivom „Mogućnost zajedničkog djelovanja na tromeđi Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore”. Na konferencije je, na poziv organizatora, sudjelovala direktorica DURA-e Andrea Novaković u okviru panela „Gradovi najznačaniji akteri prekogranične suradnje” zajedno s predstavnicima Herceg Novog, Trebinja i udruženja općina Crne Gore.

U raspravi je bilo riječi o tome primjerima dobre prakse u suradnji, ali se naglasila i važnost kontinuiranog pružanja tehničke pomoći gradovima i općinama gdje još uvijek nedostaje absorpcijskih kapaciteta. U prethodnim panelima rečeno je kako Igmanska inicijativa još uvijek ima snažnu političku potporu te da se projekti definirani njome još uvijek žele realizirati.

Za 22. travnja organiziran je info dan za sve potencijalne prijavitelje u okviru novog trilateralnog programa Interreg Hrvatska – BiH – Crna Gora na kojem također sudjeluju djelatnice DURA-e.

Datum:
22.04.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X