Dura
Novosti

Održan sastanak Radne skupine za pripremu programa proslave Godine sv Vlaha

Održan sastanak Radne skupine za pripremu programa proslave Godine sv Vlaha
Održan sastanak Radne skupine za pripremu programa proslave Godine sv Vlaha
U srijedu 27. travnja 2016. održan je sastanak Radne skupine za pripremu i koordinaciju programa proslave Godine svetoga Vlaha na kojoj je sudjelovala i Svjetlana Šimunović, stručna suradnica DURA-e. Uz potvrdu već ranije najavljivanih aktivnosti, najavljene su i neke nove.

Zamjenica gradonačelnika Tatjana Šimac Bonačić, zadužena za provedbu programa Godine svetoga Vlaha, izvijestila je o dosadašnjem tijeku i programu Godine i najavila predstojeća događanja, od kojih se posebno ističe premijera filma “Grad na ruci-Dubrovnik” Tonka Jovića 5. srpnja, na Dan prijenosa ruke svetoga Vlaha. 

Blaženka Kordić, članica Radne skupine u ime Turističke zajednice Grada Dubrovnika, predstavila je događanja koja priprema TZ, a koja su u vezi s Godinom, između ostalih i Good Food Festival. Vjeran Martić, pročelnik Ureda dubrovačkog biskupa, iznio je detalje konferencije o svetom Vlahu koja će se održati u listopadu, a Adriana Kremenjaš-Daničić iz Europskog doma Dubrovnik, udruge koja je od strane Grada Dubrovnika zadužena za koordinaciju programa Godine, najavila je otvaranje Međunarodnog centra svetoga Vlaha. 

Uz predstavljanje Godine svetoga Vlaha na Festivalu turizma i strategije, koji se ovaj vikend održava u Dubrovniku, dogovoreno je dodatno intenziviranje promidžbe putem ustanova kojima je Grad osnivač te poduzeća kojima je Grad (su)vlasnik.

Datum:
29.04.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X