Dura
Novosti

V. business cafe u Dubrovniku

V. business cafe u Dubrovniku
V. business cafe u Dubrovniku
Najpopularnije druženje malih poduzetnika u ovom dijelu Europe, Business Café, po 5. puta održat će se u Dubrovniku, 17. svibnja 2016. u 18 h u Restoranu Culto, Vukovarska 17.

Kako bi s prisutnima podijelio svoju priču i put do uspjeha u goste ovaj put dolazi CECO GAKOVIĆ, izuzetno uspješni poduzetnik, investitor i filantrop iz San Francisca čije tvrtke su radile sa najpoznatijim svjetskim imenima kao što su U2, Madonna, HBO, NBA, Harley Davidson, Yahoo, Microsoft, AMD i mnogi drugi. Trenutno radi na projektu pametnih gradova, CityOS, promovirajući i potičući napredna IT rješenja za probleme modernih urbanih cjelina. 

ROBERT KALAČIĆ, PETAR MATUŠKO i DUBRAVKO JAKOVLJEVIĆ iz startupa Universal Industries, te ANDREJ ŠARIĆ iz startupa Enum Software koji posluju unutar poduzetničkog inkubatora DURA-e, ispričat će o putu od ideje do realizacije njihovog Smart Parking sustava, koji je trenutno u fazi testiranja. Osmišljen je kako bi se ubrzao proces traženja parking mjesta, umanjila potrošnja goriva, zagađenje zraka i buka. 

Kako se može živjeti u Vrgorcu i raditi za Diora i Oscara de la Rentu objasniti će modna ilustratorica MAJA BEUS koju je poznati izdavač Taschen 2013. uvrstio u svoju publikaciju “Illustration Now!” kao jednu od najboljih modnih ilustratorica. Tim Oscara de la Rente odabrao je Maju kao ilustratoricu na tri projekta: jesensko-zimskoj kolekciji za 2015./2016., kolekciji modnih dodataka za 2015. i kolekciji za mladenke za 2016. Krajem 2015. angažirana je na projektu “Butler Stories” za luksuzni hotelski brand St. Regis, u Rimu, Firenci i Istanbulu.

Datum:
10.05.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X