Dura
Novosti

Obilježen Međunarodni dan biološke raznolikosti

Obilježen Međunarodni dan biološke raznolikosti
Obilježen Međunarodni dan biološke raznolikosti
Povodom Međunarodnog dana biološke raznolikosti, koji se obilježava 22. svibnja, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika u suradnji s Razvojnom agencijom Grada Dubrovnika DURA-om, a u sklopu projekta “Zajedno za zaštitu okoliša i prirodu” sufinanciranog od Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, organizirao je edukativno-terenske aktivnosti 25. svibnja 2016. godine.

Tom prigodom, Ivo Miličić, dipl. ing. agr., sa Zavoda za mediteranske kulture Sveučilišta u Dubrovniku, održao je stručno predavanje učenicima Osnovne škole Lapad na temu Autohtone sorte i biološka raznolikost. Predavanje je održano u Rasadniku Čibača, gdje su učenici imati priliku i razgledati autohtone sorte mediteranskih kultura. 

Poduzeće za javni gradski prijevoz Libertas Dubrovnik d.o.o., organizirao je besplatni prijevoz učenika do Rasadnika Čibača.

Datum:
25.05.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X