Dura
Novosti

Dan otvorenih vrata udruga

Dan otvorenih vrata udruga
 Dan otvorenih vrata udruga
Grad Dubrovnik u suradnji s Vijećem civilnog društva Grada Dubrovnika i ove godine tradicionalno je organizirao Dane otvorenih vrata dubrovačkih udruga civilnog društva na kojima su sudjelovale i Alisa Aliti Vlašić i Jelena Brbora, djelatnice DURA-e.

Dvadesetak dubrovačkih udruga iz raznih područja djelovanja, od skrbi o djeci i mladima, skrbi o bolesnima i osobama s invaliditetom, preko humanitarnih organizacija pa do udruga tehničke kulture i sporta predstavilo je svoje djelovanje, projekte i proizvode u parku Luja Šoletića u Gružu.

Dani otvorenih vrata udruga godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. 

To je prilika da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Datum:
27.05.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X