Dura
Novosti

PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA “ADRIAWEALTH”

PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA “ADRIAWEALTH”
PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA
Dana 14. i 15.06. 2016. godine se u sklopu projekta „AdriaWealth” održao partnerski sastanak u gradu Piranu u Sloveniji. Na sastanku su nazočili i predstavnici DURA-e kao pridruženi partner.

Radi se o kapitalizacijskom projektu u kojem će se sagledati rezultati dosada ostvarenih projekata na području izabranih općina Republike Hrvatske, Republike Slovenije, Republike Italije i Republike Bosne i Hercegovine, a koji su za cilj imali očuvanje prirodne i kulturne baštine, diverzifikaciju i obogaćivanje njihove turističke ponude te promicanje održivog turizma.

Sastankom se odredilo trenutno stanje u razvoju samog projekta, utvrdile su se daljnje aktivnosti te definirali daljnji uvjeti suradnje između projektnih i pridruženih partnera s konačnim ciljem promoviranja i širenja pozitivnih rezultata ostvarenih projekata na području jadransko-jonske regije i njihove daljnje primjene u svrhu daljnjeg razvoja čitavog područja.

Datum:
17.06.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X