Dura
Novosti

SAMSUNG u Dubrovniku

SAMSUNG u Dubrovniku
SAMSUNG u Dubrovniku
Gradonacelnik Grada Dubrovnika, Andro Vlahusic zajedno sa direktoricom DURA-e Andreom Novaković, a na inicijativu dubrovačke tvrtke Intuit, primio je danas predstavnika tvrtke Samsung Electronicsu, gosp. Damona Crowhursta, direktora razvoja za Europu.

Na radnom sastanku bilo je rijeci o mogucnostima zajednickih poslovnih prilika Samsunga i Dubrovnika u podrucjima od interesa Grada.

Tako se razgovaralo o suradnji u okviru projekta Smart City, partnerstvu na sponzorstvu Ljetnih Igara ili pak za prezentaciju gradskih sadrzaja poput Dubrovacke kartice ili drugih zanimljivosti u javnim prostorima poput javnog gradskg prijevoza ili muzejima.

Posjet predstavnika Samsunga, inace, uprilicen je u Dubrovniku zahvaljujuci velikom interesu niza klijenata, a pocevsi od hotelskih kuca (njih 20ak) pa do javnih ustanova i poduzeca. Usluga koja se nudi je promocija usluga i ponude putem digitalnog marketinga prema posjetiteljima posredstvom Samsungovih LED ekrana cije sadrzaje (grafika i animacija – digital signage) priprema tvrtka Intuit d.o.o. za lokalno trziste. Također se nude i specifična hotelska rješenja poput IPTV rješenja tvrtke Samsung koja su njihova novost na Europskom, a time i Hrvatskom tržištu.

Inace, tvrtka Intuit d.o.o. postinkubacijski je stanar poduzetnickog inkubatora “Tvornica ideja” kojim rukovodi DURA, a sada vec u svojoj cetvrtoj godini poslovanja sklapa izuzetno atraktivne i tehnološki razvijene poslove.

Datum:
21.06.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X