Dura
Novosti

Poticanje zapošljavanja u Dubrovačko – neretvanskoj županiji

Poticanje zapošljavanja u Dubrovačko – neretvanskoj županiji
Poticanje zapošljavanja u Dubrovačko - neretvanskoj županiji
Okrugli stol pod nazivom „Poticanje zapošljavanja u Dubrovačko-neretvanskoj županiji” se održao 7. srpnja 2016. godine, u prostorijama Dubrovačko-neretvanske županije.

Okrugli stol je organiziran u suradnji Ministarstva rada i mirovinskoga sustava i Dubrovačko-neretvanske županije na temu poticanja zapošljavanja u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, u okviru kojeg će se raspravljalo o provedbi mjera aktivne politike zapošljavanja u Županiji kao i o mogućnostima koje se pružaju u okviru Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali” 2014. – 2020.

Osim navedenog, predstavili su se i novi natječaji Europskog socijalnog fonda te je ovo događanje ujedno bila prilika za razmjenu mišljenja o mogućnostima financiranja projekata u područjima zapošljavanja, socijalnog uključivanja, obrazovanja, cjeloživotnog učenja i dobrog upravljanja.

Datum:
08.07.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X