Dura
Novosti

MINISTARSTVO PODUZETNIŠTVA I OBRTA objavilo još dva natječaja

MINISTARSTVO PODUZETNIŠTVA I OBRTA objavilo još dva natječaja
MINISTARSTVO PODUZETNIŠTVA I OBRTA objavilo još dva natječaja
Naukovanje za obrtnička zanimanja

Prijavu na ovaj natječaj mogu podnijeti mikro, mala i srednja poduzeća koja izvode praktičnu nastavu i vježbe naukovanja za učenike koji se obrazuju u deficitarnim zanimanjima u sustavu vezanih obrta po jedinstvenom modelu obrazovanja. Prihvatljive aktivnosti su izvođenje praktične nastave i vježbi naukovanja za deficitarna zanimanja u sustavu vezanih obrta po jedinstvenom modelu obrazovanja. Najniži iznos potpore koji se može dodijeliti je 15.000 kuna, a najviši 150.000 kuna. Intenzitet potpore iznosi od 50% do 80%. 

Prijave se zaprimaju od 01. rujna 2016. do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 11. studenog 2016.

O natječaju možete više pronaći ovdje

Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima 

Na ovaj javni poziv mogu se javiti učenici srednjih škola koji se obrazuju u deficitarnim zanimanjima u sustavu vezanih obrta po jedinstvenom modelu obrazovanja. Potpore se odobravaju za stipendiranje učenika koji se u školskoj godini 2016./2017. u srednjim školama obrazuju u deficitarnim zanimanjima. Iznos potpore koji se može dodijeliti je 750,00 kuna po učeniku mjesečno. Intenzitet potpore je 100%. 

Prijave se zaprimaju od 01. rujna 2016. do 14. listopada 2016. godine.

O natječaju možete više pronaći ovdje

Datum:
02.08.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X