Dura
Novosti

Prezentacija natječaja “Kompetentnost i razvoj MSP”

Prezentacija natječaja “Kompetentnost i razvoj MSP”
Prezentacija natječaja
Prezentacija natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava iz fondova EU: „Kompetentnost i razvoj MSP”održat će se u četvrtak, 22. rujna, u 11 sati u ŽK Dubrovnik, Pera Čingrije 6., u organizaciji Županijske komore Dubrovnik.

Cilj poziva za dostavu projektnih prijedloga je ojačati konkurentnost MSP-a stvaranjem i proširenjem kapaciteta za razvoj procesa, roba i usluga, održavanjem i povećanjem zaposlenosti, dodane vrijednosti, prodaje na inozemnim tržištima i usvajanjem novih rješenja i tehnologija.

Prihvatljivi prijavitelji su mikro, mala i/ili srednje velika poduzeća koja djeluju pojedinačno.

Najniži iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 300 tisuća kuna, dok maksimalna potpora po pojedinom projektu iznosi 30 milijuna kuna.

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva na dostavu projektnih prijava s rokom prijave od 1. lipnja do 31. prosinca 2016., odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava u ukupnoj vrijednosti 867.000.000,00 kuna.

Više informacija o natječaju, kao i natječajnu dokumentaciju, možete pronaći putem poveznice.

Prezentaciju natječaja održati će Saša Bukovac, pomoćnik direktora Sektora za Međunarodne odnose i EU pri HGK.

Sudjelovanje je potrebno potvrditi na e-mail ntojanovic@hgk.hr ili telefonom 020/312-097, najkasnije do 21. rujna 2016.

Datum:
12.09.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X