Dura
Novosti

ANA KONJUH I DURA POZIVAJU DUBROVČANE NA SPORTSKO DRUŽENJE NA BANJAMA

ANA KONJUH I DURA POZIVAJU DUBROVČANE NA SPORTSKO DRUŽENJE NA BANJAMA
ANA KONJUH I DURA POZIVAJU DUBROVČANE NA SPORTSKO DRUŽENJE NA BANJAMA
Ana Konjuh je promotorica Europskog tjedna sporta, koji će svoje zatvaranje ove godine imati na plaži Banje, u subotu, 17. rujna od 12 – 20 sati.

Razvojna agencija DURA i Grad Dubrovnik u suradnji s organizatorima Europskog tjedna sporta aktivno sudjeluju u radu za nadolazeći događaj. 

Brojni vodeni sportovi, kao što su ronjenje, kayak, jedrenje, vaterpolo, plivanje, veslanje, picigin te sportovi na plaži, odbojka, nogotenis, yoga i druge aktivnosti prezentirat će se građanima tog dana.
Svi sadržaji besplatni su za sve posjetitelje.

„Drage moje Dubrovkinje i Dubrovčani, pozivam vas na zatvaranje Europskog tjedna sporta na Banjama, u subotu 17. rujna od 12 do 20 sati. Osvijestite svoje tijelo i budite aktivni tijekom cijele godine. Pozdrav od Ane!” – poručila je Ana Konjuh.

Drugo izdanje Europskog tjedna sporta u Zagrebu počelo je u subotu 10. rujna od 12 sati na zagrebačkom trgu Dr. Franje Tuđmana, nastavilo se u Karlovcu, tvornici te školskim dvoranama, a završit će se prezentacijom vodenih sportova 17. rujna na dubrovačkoj plaži Banje.

Europski tjedan sporta pokrenut je 2015. na inicijativu Europske komisije kao odgovor na sve alarmantnije statistike o neaktivnosti Europljana. Ove godine poseban naglasak ovog hvalevrijednog projekta je na mladima, djeci i radnicima, a konačan cilj je zdravija i sretnija Hrvatska.

Video poruku Ane Konjuh možete pogledati na linku.

Završni program koji će se održati na Banjama u Dubrovniku možete pogledati u prilogu.

Datum:
13.09.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X