Dura
Novosti

SAJAM DOMAĆIH PROIZVODA SELI SE U LAZARETE!

SAJAM DOMAĆIH PROIZVODA SELI SE U LAZARETE!
SAJAM DOMAĆIH PROIZVODA SELI SE U LAZARETE!
Dvodnevni sajam koji je na rasporedu ovaj vikend “Plodovi polja na rubu grada” gdje će se predstaviti 21 izlagač iz Dubrovnika i Hercegovačke regije će se zbog najave lošeg vremena održati u Lazaretima.

Domaći proizvodi moći će se kušati i kupiti u Lazaretima, 17. i 18. rujna od 09:00 – 22:00 sata. Osim sajma, u subotu, 17.09. s početkom u 18:00 sati u Lazaretima će se održati panel rasprava “Mogu li tradicijski proizvodi preko granice?”, a svečano otvorenje sajma predviđeno je u 19:00 sati. 

Vidimo se u Lazaretima! 

Sajam “Plodovi polja na rubu grada” dio je projekta AGROBIZNIS – oplemenjivanje poljoprivredne baštine u prekograničnoj Dubrovačko-hercegovačkoj regiji koji za cilj ima uspostaviti stalnu komunikaciju između poljoprivrednih proizvođača i konzumenata poljoprivrednih proizvoda. Kako bi se ovaj cilj ostvario, Europska unija kroz instrument za pretpristupnu pomoć (IPA) u okviru Programa prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007 – 2013. financira dvogodišnji projekt s oko 350.000 eura. Zahvaljujući ovim sredstvima kroz projekat se radi na jačanju unutarnjih kapaciteta u obje regije i podizanju svijesti o postojećim vrijednostima tradicionalnih i autohtonih proizvoda. 

                                                                                                                                                                                                  Plodovi polja na rubu grada” dio je IPA prekograničnog programa Hrvatska – Bosna i Hercegovina.Projekt financira Europska unija u okviru programa prekogranične suradnje BiH i Hrvatska.

Datum:
16.09.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X