Dura
Novosti

NATJEČAJ ZA DODJELU GODIŠNJE NAGRADE ZA RAZVOJ I PROMOCIJU VOLONTERSTVA

NATJEČAJ ZA DODJELU GODIŠNJE NAGRADE ZA RAZVOJ I PROMOCIJU VOLONTERSTVA
NATJEČAJ ZA DODJELU GODIŠNJE NAGRADE ZA RAZVOJ I PROMOCIJU VOLONTERSTVA
Savjet za razvoj volonterstva Volonterskog centra Dubrovnik objavljuje natječaj za dodjelu Godišnje nagrade za razvoj i promociju volonterstva.

Godišnja nagrada za razvoj i promociju volonterstva ustanovljena je kao znak javnog priznanja pravnim osobama (organizacijama) za iskazani doprinos razvoju volonterstva i volonterskih aktivnosti na području grada Dubrovnika.

Pravo na sudjelovanje ostvaruju neprofitne organizacije – organizatori volontiranja, definirane člankom 7 Zakona o volonterstvu NN 58/07, NN 22/13 koje su ostvarile značajan doprinos u domeni razvoja i promocije volonterstva kao i profitne organizacije koje su provodile korporativno volontiranje ili donatorskim putem podupirali rad udruga kao organizatora volontiranja na području grada Dubrovnika.

Upute i prijavni obrazac preuzmite u poveznicama ispod:

Upute za natječaj preuzmite – OVDJE

Prijava za organizatora volontiranja – OBRAZAC

Prijava za koordinatora volontiranja – OBRAZAC

Prijava za poseban doprinos volonterstvu – OBRAZAC

Obrasce za prijavu možete preuzeti i u prostorijama Udruge za razvoj civilnog društva Bonsai na adresi Sv. Križa 3, Dubrovnik.

Sve dodatne informacije potrebne za prijavu, zainteresirani/e mogu dobiti na telefon 091/951 -1009 ili na adresu e -pošte: ured.vcd@gmail.com.

Rok za podnošenje prijave je 17. studeni 2016.

Datum:
17.10.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X