Dura
Novosti

PREDBOŽIĆNI BUSINESS CAFE DUBROVNIK

PREDBOŽIĆNI BUSINESS CAFE DUBROVNIK
PREDBOŽIĆNI BUSINESS CAFE DUBROVNIK
Kraj studenog donosi šesti Business Café Dubrovnik, s temom lokalni heroji.

Gosti će biti istinski lokalni heroji, dugogodišnji aktivni članovi Gorske službe spašavanja, a ujedno i uspješni poduzetnici Zoran Ateljević i Goran Jerković. Predstavit će svoj iznimno uspješni projekt „Cadmos Village”: pustolovni park smješten u hrastovoj šumi nadomak Komaja, koji posjetiteljima nudi mogućnost testiranja vlastite izdržljivosti na četiri ziplinea, i dobru zabavu uz paintball, streličarstvo, vožnju biciklom ili ljuljanje na divovskoj ljuljački. Pored toga, „Cadmos Village” ima i odličan restoran i prvu kućicu na drvetu u ovom dijelu Europe namijenjenu smještaju turista.

Teme su, između ostalog, da li je uspješno vođenje privatnog posla u Hrvatskoj uistinu herojski čin, najveće prepreke s kojima su se sreli uspinjući se na poduzetničku poziciju, kakve izazove donosi pokretanje posla s partnerom te koje nove projekte pripremaju.

Dođite, upoznajte dubrovačke lokalne heroje Zorana i Gorana i iskoristite priliku da im i sami postavite pitanja. Upoznajte i druge poduzetnike te one koji će to tek postati, proširite vidike i inspirirajte se iskustvima i postignućima naših gostiju i posjetitelja.Sponzori eventa Intervju.netInMagazin.net nagrađuje jednog gosta iz publike PR tekstom za njihovu/njezinu firmu, a Cadmos village nagrađuje paketom koji uključuje jednodnevni boravak u kućici na stablu za šest osoba.

Zato vam preporučujemo da dođete na Šesti Business Café Dubrovnik koji će se održat u utorak, 29. studenog 2016. u 18 sati, u Restoranu Culto, Vukovarska 17, upoznate neke nove ljude, obnovite kontakte sa poznatima i saznate nešto novo

Datum:
25.11.2016
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X