Dura
Edukacije

Osnove prava za poduzetnike I. dio

Osnove prava za poduzetnike I. dio
Osnove prava za poduzetnike I. dio

Razvojna agencija Grada Dubrovnika organizira besplatni seminar „Osnove prava za poduzetnike” koji će se održati u dva djela.

Prvi dio će se održati u utorak 31. siječnja 2017. godine s početkom u 16:00 gdje će polaznici  dobiti detaljan uvid u slijedeće ugovore:

  • Ugovor o radu,
  • Ugovori o djelu,
  • Autorski ugovor
  • Managerski ugovor

koji su ujedno i prvi ugovori s kojima se poduzetnici susreću kada započinju sa širenjem svog poslovanje. Svaki od ovih ugovora ima svoje prednosti i svoje nedostatke. Koje su razlike, a koje sličnosti među njima saznajte više na našem predavanju namijenjenom poduzetnicima i svima onima koji to namjeravaju postati.

Nastavak ovog seminara će se održati 15.veljače, kada će polaznici dobiti detaljan uvid u slijedeće ugovore:

  • Ugovori o isporuci roba i usluga i drugim oblicima poslovne suradnje

   

  • Ugovori o ortakluku su druga najčešća tema koja muči poduzetnike koji sebi ne mogu priuštiti vlastitu pravnu službu koja bi servisirala njihove potrebe.  

   

Seminar će se održati u prostorijama DURA-e, a predavačica je gđica. Viktorija Knežević koja će polaznike provesti kroz sve segmente i praktične primjere gore navedenih ugovora.

  

Prijavite se na email: mpuljas@dura.hr ili putem telefona 020/640-271  

 

Požurite, broj polaznika je ograničen!

Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X