Dura
Novosti

PRIJAVE ZA MEDITERANSKI SAJAM DO 8. OŽUJKA

PRIJAVE ZA MEDITERANSKI SAJAM DO 8. OŽUJKA
PRIJAVE ZA MEDITERANSKI SAJAM DO 8. OŽUJKA
Ovogodišnji Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva održat će se od 16. do 19. ožujka u vanjskim i unutarnjim prostorima hotela Tirena – Babin kuk Dubrovnik.

Sajam po 14. put organizira Dubrovnik Sun d.o.o., u suorganizaciji Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika, Hrvatske gospodarske komore – ŽK Dubrovnik, Obrtničke komore DNŽ, Regionalne razvojne agencije DUNEA-e te Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA-e.

Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao značajna sajamska priredba u Hrvatskoj na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva. 

Prošle je godine izlagalo preko 200 izlagača iz svih dijelova Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja, a zabilježeno je preko 20.000 posjetitelja.

Ovogodišnji sajam usmjeren je na proširenje novim proizvodima (hybridna, električna vozila, eko namještaj i odjevni predmeti od prirodnih materijala), održavanje manifestacije Dani meda Dubrovačko-neretvanske županije, podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda.

Bit će dodijeljene i nagrade za najbolji nastup, naj-proizvod, naj-biljni proizvod i doprinos za promociju eko-gospodarstva u Republici Hrvatskoj.

Dolazak su potvrdili eminentni znanstvenici i renomirani proizvođači zdrave hrane i ljekovitog bilja, a prijave su otvorene do 8. ožujka 2017. 

Sve informacije, uključujući i prijavnice, mogu se pronaći na web stranici Sajma http://www.mediteranski-sajam.com

Datum:
01.02.2017
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X