Dura
Novosti

DORUČAK S HRVATSKIH FARMI

DORUČAK S HRVATSKIH FARMI
DORUČAK S HRVATSKIH FARMI
U organizaciji Hrvatske poljoprivredne agencije održala se manifestacija “Doručak s hrvatskih farmi” 14. veljače 2017.godine u Valamaru, Lacroma na kojoj su sudjelovale direktorica DURA-e Andrea Novaković i stručna suradnica Mia Hrnić.

Na “Doručku s hrvatskih farmi” poslužene su tradicionalne domaće namirnice koje sadrže oznake Mlijeko hrvatskih farmi, Meso hrvatskih farmi, Brašno hrvatskih polja, Kruh hrvatskih polja kao i tradicionalne namirnice iz Dubrovačko – neretvanske županije.

Vršitelj dužnosti ravnatelja Hrvatske poljoprivredne agencije Zdravko Barać rekao je kako je za svaki od sustava dobrovoljnog označavanja proizvoda prikladnim oznakama, propisana detaljna procedura koju korisnici tih oznaka moraju i poštovati.

Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić istaknuo je kako će promocija domaćih hrvatskih proizvoda trajati i u idućim godinama te da će Ministarstvo nastojati ostvariti komunikaciju i s hotelijerima i zajedničkim dijalogom iznaći načine kako hrvatski doručak i domaće hrvatske proizvode plasirati kao sastavni dio njihove ponude.

Datum:
15.02.2017
Print Friendly, PDF & Email

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X