Dura
Novosti

MATCH MAKING EVENTI U SKLOPU PROJEKTA AGROBIZNIS

MATCH MAKING EVENTI U SKLOPU PROJEKTA AGROBIZNIS
MATCH MAKING EVENTI U SKLOPU PROJEKTA AGROBIZNIS
U organizaciji grada Dubrovnika i Dubrovačke razvojne agencije održan je match making event 13. veljače 2017. godine u hotelu Adria u sklopu projekta “Agrobiznis – oplemenjivanje poljoprivredne baštine u prekograničnoj Dubrovačko-hercegovačkoj regiji”.

Na sastanku se razgovaralo o mogućim rješenjima plasmana proizvoda putem ugostiteljskih objekata. Jedan od zaključaka sastanka je da se napravi kratko istraživanje o potrebnim količinama 5 do 10 najčešćih i najviše korištenih poljoprivrednih proizvoda u restoranima te kapacitet proizvodnje istih od strane poljoprivrednika. Ugostitelji su istaknuli kako je im je kvaliteta proizvoda od iznimne važnosti. Dogovoren je ponovni susret u ožujku.

Projekt se financira iz IPA programa prekogranične suradnje HR-BIH i se provodi na ruralnim područjima grada Dubrovnika, općinama Ravno, Trebinja, Ljubinja, Čapljina. Iznos EU financiranja iznosi 85%. Cilj projekta je jačanje prekograničnog ruralnog razvoja i konkurentnosti tipične regionalne poljoprivredne proizvodnje.

Datum:
14.02.2017
Print Friendly, PDF & Email

Vezani članci

PARTNERSKI SASTANAK PROJEKTA AGROBIZNIS

Dura

DUBROVAČKA REGIJA: Proizvođači na sajmu na Srđu predstavili autohtone proizvode

Dura

DVODNEVNI SAJAM PLODOVI KRŠA

Dura

“AGRIBUSINESS” – Završna tržnica poljoprivrednih proizvoda

Dura

RAVNO – DVODNEVNI SAJAM POLJOPRIVREDNIH PROIZVODA “Plodovi krša”

Dura

“MATCH MAKING” U SKLOPU PROJEKTA AGROBIZNIS

Dura

POZIV POLJOPRIVREDNIM PROIZVOĐAČIMA, UGOSTITELJIMA I HOTELIJERIMA

Dura

Ovo web-mjesto koristi kolačiće radi boljeg pregledavanja sadržaja. Saznajte više o tome kako se koristimo kolačićima i kako možete promijeniti vaše postavke. Prihvati Pročitaj više

X
X